La Jungla
Pilar Eyre
Foto: Pilar Eyre | Instagram / @pilareyreoficial
Corona britànica

Pilar Eyre se sent fatal per haver especulat sobre Kate Middleton

Temps de lectura: 1 minut
Pilar Eyre
Foto: Pilar Eyre | Instagram / @pilareyreoficial

Pilar Eyre està commoguda pel vídeo publicat per Kate Middleton on la princesa de Gal·les ha anunciat que té càncer. Però el sentiment d'Eyre en aquests moments va molt més enllà i s'hi barreja també la sensació amarga de culpa. 

Per què és important? La cronista reial explicava aquesta setmana que Middleton estaria patint problemes de salut mental derivats d'una presumpta infidelitat del príncep Guillem. Després de la notícia d'aquest divendres a la tarda, admet tenir remordiments per haver fet aquestes especulacions. 

D'on venim? Eyre donava per vàlides les informacions que apunten a una relació extramatrimonial del príncep Guillem amb Rose Hanbury, aristòcrata i unes de les antigues millors amigues de Kate Middleton.

  • Segons Eyre, la princesa de Gal·les podria no haver aguantat més aquesta situació, i haver pensat fins i tot en el divorci, durant els mesos que ha estat desapareguda.

Què en sabem? Kate Middleton ha explicat, a través de les xarxes socials, que s'està sotmetent a un tractament de quimioteràpia.

  • La dona del príncep Guillem d'Anglaterra ha assenyalat que el diagnòstic de la malaltia l'ha mantinguda, des d'aleshores, allunyada de l'agenda pública de la família reial britànica.

Què ha dit? En dues publicacions a X, Eyre ha volgut ser espontània i ha fet una confessió immediata i sincera. Aquesta actitud autocrítica la deixa, malgrat tot, en bona posició. 

  • "Em sap molt de greu això de Kate i em fa molta vergonya haver especulat tant sobre això", ha admès. 

Categoria: La Jungla