La Jungla
Rosalía, amb la seva germana i la seva mare
Foto: Rosalía, amb la seva germana i la seva mare | Instagram
Famosos

El nou negoci immobiliari de Rosalía amb la mare i la germana no deixa ningú indiferent

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, amb la seva germana i la seva mare
Foto: Rosalía, amb la seva germana i la seva mare | Instagram

Rosalía salta al sector immobiliari amb la seva mare Pilar Tobella i la seva germana Pilar 'Pili' Vila, i ha registrat Tresmamis SL per les seves accions dins del mercat.

Què en sabem? Segons ha avançat El Nacional, la nova empresa dedicada a la "promoció, construcció, compra, venda, arrendament i comercialització de tota classe d'edificacions, terrenys, solars i finques rústiques i urbanes" estarà administrada per la mare de la cantant i integrada totalment dins del segell Motomami SL, a societat que Rosalía utilitza per gestionar la seva carrera artística.

En detall: Cal recordar que Rosalía està construint els seus estudis de música a l'Hospitalet de Llobregat, per donar oportunitats a altres artistes que vulguis crear la seva música a Catalunya i no hagin de marxar a l'estranger per triomfar.

Reaccions: Malgrat que Rosalía pot haver tingut la necessitat de crear aquesta nova empresa pel seu nou projecte a l'Hospitalet de Llobregat, en les últimes hores les xarxes socials s'han omplert de missatges crítics amb la cantant i que vinculen sense proves el seu a nom a l'especulació immobiliària.

D'on venim? Quan la diva de Sant Esteve Sesrovires va començar a consolidar la seva carrera internacional, la mare ja va deixar el negoci familiar de la metal·lúrgia per involucrar-se de ple en l'empresa de la seva filla i administrar les activitats generades com a cantant. Pocs anys més tard, la seva germana va fer el mateix, i va començar a encarregar-se de les relacions públiques i l'estilisme de la Rosalía. La seva societat va facturar 3,68 milions d'euros el 2022.

Categoria: La Jungla