La Jungla
Nacho Duato i en petit Miguel Bosé
Foto: Nacho Duato i en petit Miguel Bosé | EFE
Famosos

Nacho Duato ensorra el seu ex Miguel Bosé i l'acusa de mentider: "Té una fixació amb mi"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Nacho Duato i en petit Miguel Bosé
Foto: Nacho Duato i en petit Miguel Bosé | EFE

Nacho Duato no vol ni sentir parlar de Miguel Bosé, de qui va ser nòvio durant l'època de joventut. En una contundent entrevista al diari El Mundo, el ballarí demana que el deixi tranquil i el titlla de mentider per les revelacions sobre la seva relació.

Què en sabem? Aquest cap de setmana, Nacho Duato ha concedit una entrevista al suplement Yo Dona del diari El Mundo on parla a bastament de Miguel Bosé per deixar clar que no existeix cap tipus de relació entre tots dos en l'actualitat, malgrat que el cantant insisteix a parlar d'ell públicament per assegurar que ha estat l'amor de la seva vida.

Què diu?

  • "Això és mentida. Últimament té una fixació amb mi"
  • "Vam estar junts perquè érem dos xavals moníssims, ens encantava anar als llocs i que tothom ens mirés, i punt"

A més, Duato ha aprofitat també per carregar contra Bosé pels seus comentaris sobre una suposada restricció de la seva llibertat d'opinió a Espanya, com quan negava els efectes de la covid i feia campanya contra les vacunes. El ballarí el posa al seu lloc. "Està rebotat amb Espanya, d'on va marxar per un deute amb Hisenda. Ara viu a Mèxic, on l'any passat hi va haver milers d'assassinats i ell va ser atacat a casa", diu. "Tot i això, com tot el que fa o li passa és el millor, diu que és el lloc més meravellós del món. Per això parla així d'Espanya, que abans només era més lliure per fer acudits de marietes i de "mi marido me pega" a les gales de Cap d'Any. Quina idiotesa".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música