La Jungla
Jessica Pettway en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jessica Pettway en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Tragèdia influencer: mor Jessica Pettway per un error mèdic fatal

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jessica Pettway en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jessica Pettway en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jessica Pettway, influencer nord-americana de bellesa, ha mort als 36 per un càncer de coll uterí que els metges no van saber diagnosticar.

Què en sabem? Pettway va compartir l'estiu passat amb els seus seguidors que tenia càncer de coll uterí en fase tres, un duríssim diagnòstic que va arribar tard i després de mesos d'un veritable periple mèdic.

En detall: Tot va començar el juny de 2022 quan va patir un fort sagnat vaginal. Això, acompanyat d'un gran cansament, va pensar que podia ser "normal en una dona". Un mes després, quan el marit la va trobar inconscient al lavabo, la va dur a l'hospital, on li van dir que tenia fibromes i miomes uterins, una forma de tumor benigne força comú.

Diagnòstic tardà: Els metges van enviar-la a casa, però les hemorràgies i el malestar van continuar. Tot i això, a l'hospital insistien en el diagnòstic dels tumors benignes, i no va ser fins a vuit mesos després van es van decidir a fer-li una biòpsia i li van trobar el càncer en una fase molt avançada. Era febrer de 2023.

Per acabar: La mort de la Jessica Pettway ha generat una onada d'indignació als EUA, on milers de persones han denunciat que els errors en el diagnòstic són habituals quan les pacients són dones i negres, un problema que pot acabar tenint conseqüències fatals sobre aquest sector de la població nord-americana.

Categoria: La Jungla