La Jungla
Helena Garcia Melero a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero a 'Tot es mou' | TV3
Televisió

Sorpresa a TV3: repareix el veterinari del Carlitus 20 anys després, ara és pastisser

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Helena Garcia Melero a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero a 'Tot es mou' | TV3

Xavi Valls es va fer famós a principis dels 2000 a Catalunya amb les seves aparicions a Veterinaris, els programa d'animals de TV3 èxit d'audiència. Era l'especialista que tractava el conill Carlitus. Més de 20 anys després ha reaparegut per sorpresa a la televisió pública.

Què en sabem? Ha estat en una connexió en directe aquest dimarts amb Elisabet Cortiles al programa Tot es mou de l'Helena Garcia Melero. TV3 mostrava diferents opcions de mones de xocolata abans d'entrevistar el mestre xocolater. Quina ha estat la sorpresa quan la càmera l'ha enfocat i tothom ha vist que era el Xavi Valls.

Què diu? Valls ha explicat que ara es dedica a fer de pastisser, la seva gran passió, i que ho compagina amb la feina de veterinari. De fet, just abans de preparar les mones a l'obrador de Barcelona havia viatjat a Mallorca per operar un camaleó.

En detall: Valls ha reaparegut més de 20 anys després per recordar també que l'altre gran protagonista de Veterinaris, el conillet Carlitus, ja és mort. De fet, els espectadors recordaran que va morir quan encara s'emetia el programa, i que la seva propietària va tornar un temps més tard a TV3 amb un conill nou a qui va posar el mateix nom.

Categoria: La Jungla