La Jungla
Ester Expósito, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Ester Expósito, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rumors sobre Ester Expósito i la nòvia per un vídeo viral: una estilista mexicana, qui és ella

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ester Expósito, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Ester Expósito, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Ester Expósito està al centre de tots els rumors per una possible nova relació de parella que ha sorprès els seus seguidors, especulacions sobre una història d'amor amb Nini Vélez que s'han disparat per un vídeo de les dues a internet.

Què en sabem? Els rumors han sorgit en els últims dies, després que Ester Expósito compartís un vídeo ballant amb Nini Vélez de forma afectuosa. Després han començat a circular més fotos de les dues juntes, i els comentaris sobre si són o no parella han dut el nom de l'actriu espanyola al lloc més alt dels trending topics.

Qui és? Nini Vélez és una estilista mexicana que s'ha deixat veure acompanyant Ester Expósito en la seva gira per Mèxic promocionant la seva última sèrie de Netflix, Bandidos.

En detall: Totes dues es coneixen des de 2022, i des d'aleshores la seva relació d'amistat s'ha fet cada cop més estreta, fins al punt que els fans ja no saben si han deixat de ser només amigues per passar a ser parella.

D'on venim? Abans de la seva possible nova relació, Ester Expósito sortia amb l'actor uruguaià Nico Furtado. És l'últim nòvio públic que se li coneix. La parella va trencar a finals de 2023.

Categoria: La Jungla