La Jungla
Quim Gutiérrez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Quim Gutiérrez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Quim Gutiérrez obre les portes de la casa on viu amb la dona i mostra el jardí amb piscina

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Quim Gutiérrez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Quim Gutiérrez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Quim Gutiérrez fa temps que se'n va anar a viure a Madrid, però no enmig de la ciutat sinó rodejat de natura en una casa espectacular als afores. En les últimes hores, l'actor ha mostrat una altra part de la seva llar.

Què en sabem? A través d'Instagram, Quim Gutiérrez ha aprofitat un post on anuncia bossa de Dior per mostrar també el jardí de casa i la piscina. Es tracta d'un entorn completament rodejat de natural, al qual s'hi accedeix per una plataforma cimentada. Al fons, la piscina on es banya amb la seva dona i el fill a l'estiu.

A més, aquesta no és la primera vegada que l'actor de Barcelona mostra el casalot impressionant on viu amb Paula Willems i el seu fill Bru. L'abril de 2023, Principal ja va mostrar als lectors algunes fotos de la mansió en aquest extens article. D'altra banda, als perfils de tots dos hi ha encara més fotos a la piscina:

Per acabar: Quim Gutiérrez viu a Madrid per feina. L'actor és allà amb la seva dona, la model andalusa Paula Willems, amb qui es va casar el 2023. La parella s'havia compromès el febrer de 2020, i van donar la benvinguda al seu fill Bru el 28 de novembre de 2021.