La Jungla
La princesa Elionor, en una imatge a la televisió
Foto: La princesa Elionor, en una imatge a la televisió | Telecinco
Casa Reial

Elionor, enxampada fumant a la discoteca: les imatges que Zarzuela no vol que vegis

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
La princesa Elionor, en una imatge a la televisió
Foto: La princesa Elionor, en una imatge a la televisió | Telecinco

La princesa Elionor continua la seva vida d'adulta a Saragossa, formant-se de dia a l'acadèmia militar i gaudint de la nit de la ciutat com qualsevol altre jove de la seva edat. També com molts altres jove, l'hereva al tron ha començat a fumar.

Què en sabem? Segons avança el portal Informalia, Elionor ha estat vista aquest dissabte a la discoteca Babia de Saragossa. Els testimonis han donat dos detalls de la nit esbojarrada de la princesa a la capital aragonesa: va passar hores ballant reggaeton amb els seus amics aspirants a soldat i va ser enxampada fumant.

En detall: Els mateixos testimonis afirmen que Elionor fumava amb vàper, les cigarretes electròniques que comencen a aflorar també a l'interior dels locals. En el cas de la princesa, va anar a les portes de la discoteca per fumar a l'exterior. Unes imatges que no s'han filtrat públicament, i de les quals només queda el testimoni de paraula dels qui ho van veure.

D'on venim? El passat mes de gener, Elionor es deixava veure per primer cop públicament de festa en una discoteca. En aquell cas es tractava de la discoteca Parros de Saragossa, on diverses persones asseguraven també que l'havien vist vomitar als lavabos després de passar-se de la ratlla amb la ingesta d'alcohol.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos