La Jungla
Jesulín de Ubrique i Julia Janeiro en una imatge de les xarxes socials
Foto: Jesulín de Ubrique i Julia Janeiro en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

El gran disgust de Jesulín: la seva filla Julia Janeiro surt amb un detingut per intent d'assassinat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jesulín de Ubrique i Julia Janeiro en una imatge de les xarxes socials
Foto: Jesulín de Ubrique i Julia Janeiro en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i de María José Campanario, es troba enmig d'una forta polèmica després de saber-se qui és el seu nòvio: Pietro Costanzia, detingut per intent d'assassinat la setmana passada a Torí.

Què en sabem? Igual que el seu germà Carlo Costanzia, fill de Mar Flores, ha començat una relació amb Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, Pietro Costanzia (que només és germà d'en Carlo per part de pare) ha començat a sortir amb Julia Janeiro just quan s'ha conegut la seva detenció a Itàlia. Així ho publica aquest dimecres la revista Lecturas.

En detall: Pietro va ser detingut la setmana passada a Torí, acusat d'un intent d'homicidi, després d'haver atacat a cops de matxet un altre jove en una baralla. La víctima ha acabat amb una cama amputada.

Què diu? Malgrat que en un principi va negar els fets, Pietro Costanzia ha admès la seva relació amb els fets, tot i que ha negat que volgués fer cap mal a la víctima. El seu germà Rocco Costanzia també ha estat detingut per haver conduït la moto amb la qual es van fugar del lloc dels fets.

A més, sembla que els germans Costanzia són poc amics de la Llei. Com els seus dos germans menors, Carlo es troba complint una condemna de 21 mesos per un delicte continuat d'estafa agreujada relacionat amb la venda de cotxes de luxes. Com que són menys de dos anys, l'artista no ha entrat a la presó, però es troba vigilat constantment amb una polsera GPS que porta sempre al turmell.

Categoria: La Jungla