La Jungla
Anna Pérez Pagès en una imatge a la televisió
Foto: Anna Pérez Pagès en una imatge a la televisió | betevé
Televisió

Mor la presentadora de betevé Anna Pérez Pagès

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 28 de març de 2024. 10:56
Temps de lectura: 2 minuts
Anna Pérez Pagès en una imatge a la televisió
Foto: Anna Pérez Pagès en una imatge a la televisió | betevé

Anna Pérez Pagès, periodista cultural i presentadora de betevé, ha mort durant la matinada d'aquest dijous.

Què en sabem? Anna Pérez Pagès ha mort per causa d'un càncer aquest 28 de març. Va dedicar més de 20 anys a treballar a la televisió fent programes de divulgació cultural, en els últims anys a betevé, la televisió local de Barcelona. Hi va arribar el 2008 per presentar QWERTY, i d'allà va saltar al popular Àrtic, cancel·lat el 2022 després de prop d'una dècada d'emissions.

En detall: El passat mes d'octubre, Anna Pérez Pagès va celebrar el seu darrer aniversari amb una publicació a Instagram on ja deixava entreveure els seus problemes de salut. La presentadora deia que de petita "no es podia ni imaginar que en un futur llunyà celebraria un aniversari on desitjaria amb totes les forces poder tornar a fer l'índio" i que "no podia preveure que quan fos gran, hi hauria una època en què el temps s'aturaria i seria engolida per una mena de no-espai durant uns mesos", per acabar assegurant que "l’amor no ho cura tot, però cura tant".

D'on venim? Una de les últimes aparicions de l'Anna Pérez Pagès a la televisió va ser precisament a betevé, en el programa especial de Sant Jordi de 2023.

A més, Anna Pérez Pagès va ser una enamorada de la ràdio. Durant nou anys va ser a COM Ràdio, i durant uns altres sis fent de col·laboradora en programes de Catalunya Ràdio. També va fer feina col·laborant a TV3, RAC1, Ràdio 4 i El Periódico.