La Jungla
Sílvia Tortosa en una imatge d'arxiu
Foto: Sílvia Tortosa en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

L'última voluntat de Sílvia Tortosa: prohibit que el marit vagi al funeral, estava amb una altra

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 27 de març de 2024. 15:41
Temps de lectura: 2 minuts
Sílvia Tortosa en una imatge d'arxiu
Foto: Sílvia Tortosa en una imatge d'arxiu | EFE

Sílvia Tortosa va morir dissabte als 77 anys, víctima d'un càncer de mama. Inesperadament, la mort de l'actriu catalana ha obert la capsa dels trons i ha destapat el final dolorós de la relació amb el seu marit, Carlos Cánovas.

Què en sabem? Després que es fes pública la mort de Sílvia Tortosa, Carlos Cánovas va fer unes declaracions en qualitat de vidu al diari ABC. El marit de l'actriu es va mostrar molt dolgut i va afirmar que havia estat "molt inesperat" i que "ningú no s'ho esperava". Unes paraules que han generat indignació en el cercle de l'artista, que assegura que ja no estaven junts.

En detall: Segons ha explicat el representant de Sílvia Tortosa a la revista Semana, Carlos Cánovas i l'actriu van trencar fa vuit mesos i que això va enfonsar-la en una depressió. Per aquest motiu va ingressar fa tres mesos en una clínica, que és on finalment ha mort.

A més, després de fer-se pública la ruptura, l'entorn de Sílvia Tortosa ha anat una passa més enllà i ha revelat que ell ha estat mantenint des de fa anys una relació amb la també actriu Marina Lozano, trenta anys menor que Tortosa i amb qui viu a Madrid.

Un altre apunt: Tortosa i Lozano es van conèixer el 2018, quan van ser companyes de repartiment a la sèrie Centro Médico de TVE. Darrere de les càmeres, les dues actrius es van fer amigues, i així és com la segona va conèixer també el marit de la primera.

Què diuen? Per tot això, l'entorn de Sílvia Tortosa assegura que ella ja no mantenia cap tipus de contacte amb Carlos Cánovas, a qui pengen l'etiqueta d'exmarit. "Ell no s'ha portat bé amb ella, i ni tan sols estava interessat en el seu delicat estat de salut. Ha tingut sort que la Sílvia fos molt discreta, que no volgués que ningú sabés que s'havien separat i menys encara del motiu", exposen.

Per acabar: Malgrat que la Sílvia Tortosa no va voler fer pública la ruptura, sí que hauria decidit que no hi havia lloc per Carlos Cánovas al seu funeral, tal com ha apuntat Telecinco en les últimes hores. Així, el seu cercle assegurava fa pocs dies que no esperaven veure'l a la capella ardent, i que tampoc no volien trobar-se'l al cementiri.

Categoria: La Jungla