La Jungla
Tomàs Molina, en una imatge a la televisió
Foto: Tomàs Molina, en una imatge a la televisió | TV3
Famosos

Tomàs Molina no deixa TV3 malgrat fitxar per ERC: "Continuaré treballant a la tele"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 2 d'abril de 2024. 12:13
Temps de lectura: 1 minut
Tomàs Molina, en una imatge a la televisió
Foto: Tomàs Molina, en una imatge a la televisió | TV3

Tomàs Molina continuarà treballant a TV3, després d'haver anunciat que ha fitxat per ERC com a número dos per les eleccions europees del 9 de juny. El meteoròleg deixarà de fer pantalla però seguirà fent feina darrere de càmera.

Què en sabem? En la seva primera roda de premsa després de saber-se que concorrerà a les eleccions per ser eurodiputat, Molina ha explicat els motius que l'han dut a fer el pas de fer el salt a la política. També ha assegurat que deixarà de sortir a la televisió però que no abandonarà el seu lloc de feina.

Què diu? "No sortiré més per televisió. Divendres va ser l'últim dia que vaig sortir per la tele, almenys de moment", ha explicat públicament abans de matisar que sí continuarà treballant a TV3 fins al dia de les eleccions "però sense sortir per televisió".

D'on venim? Molina va sorprendre tothom diumenge al vespre amb l'anunci que serà el número dos d'ERC a les llistes de les eleccions europees, que encapçalarà Diana Riba. El presentador de Badalona va explicar que es presenta "perquè cal lluitar contra el canvi climàtic" i perquè "cal fer les coses millor".

Categoria: La Jungla