La Jungla
Chiqui de GH en una imatge a la televisió
Foto: Chiqui de GH en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Chiqui de 'GH' sorprèn amb la seva nova vida: deixa les joguines eròtiques i ara es dedica a això

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Chiqui de GH en una imatge a la televisió
Foto: Chiqui de GH en una imatge a la televisió | Telecinco

Almudena Martínez, la famosa Chiqui de Gran Hermano, ha canviat de vida. Allunyada de la televisió, l'exconcursant va dedicar-se fa un temps a vendre joguines eròtiques. Ja no, ara ven cotxes.

Què en sabem? Tal com ha avançat Socialité de Telecinco, Chiqui es dedica ara al negoci dels concessionaris. La televisiva ha volgut prioritzar així les cures de la família i les seves filles, i ha decidit tornar al mercat laboral amb una feina que li permet conciliar molt bé.

En detall: A través d'Instagram, Chiqui ha mostrat també les imatges de la seva nova feina, amb l'uniforme de treball per anunciar que "arriben els chiqui preus" a la venda de cotxes.

Què diu? En la seva entrevista a Telecinco, Chiqui ha fet gala de la seva versatilitat per canviar de feina quan ho ha necessitat. "He fet de tot. Caixera, GH, Supervivientes... i ara venc cotxes", explica. "Estan supercontents amb mi i m'és molt fàcil vendre perquè la gent em reconeix. El cotxe més car que he venut ha estat un d'alta gamma per 60.000 euros".

A més, Chiqui ha explicat també que no planeja tornar aviat a la televisió. L'exconcursant de realities recorda que ha hagut de cuidar els seus pares, molt malalts, i que tampoc no pensa recuperar la feina a la tele perquè també s'ha de fer càrrec de la casa i les filles. Tot i això, diu que troba molt a faltar sortir davant de les càmeres.

Categoria: La Jungla