La Jungla
Dulceida, en una imatge d'arxiu
Foto: Dulceida, en una imatge d'arxiu | EFE
Influencers

Dulceida, números vermells pel seu pòdcast: la xifra d'escàndol que cobra per un programa que s'enfonsa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dulceida, en una imatge d'arxiu
Foto: Dulceida, en una imatge d'arxiu | EFE

Dulceida ha fracassat de forma estrepitosa amb el seu últim projecte professional, el pòdcast que fa amb la seva nòvia Alba Paul a través de Podimo. L'empresa els ha pagat un sou que arriba a les sis xifres, però l'audiència és baixíssima i ara no els surten els números.

Què en sabem? Segons han destapat les mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez, a Podimo hi ha una gran preocupació perquè el pòdcast de Dulceida i Alba Paul no funciona. L'aposta de l'empresa per la parella d'influencers era total, fins al punt que van acceptar pagar un sou astronòmic, però mesos més tard s'han adonat de la pífia perquè el programa no va bé.

En xifres: Laura Fa i Lorena Vázquez van avançar fa mesos que el seu arribava a les sis xifres. Ara posen els números sobre la taula: Dulceida i Alba Paul ingressen juntes prop de 500.000 euros per un pòdcast que ha resultat ser un fracàs.

A més, el contracte inclou pagar-los tots els desplaçaments, i altres despeses com el cost del maquillatge o qualsevol altre aspecte que sigui necessari.

En detall: La situació seria tan dramàtica que ja hi ha hagut les primeres destitucions a Podimo per aquest mal negoci. També hi ha problemes amb l'equip de producció, que ja s'hauria queixat que Dulceida i Alba Paul "no són professionals com s'espera" de dues influencers amb tants seguidors.

Categoria: La Jungla