La Jungla
Lídia Heredia retransmet l'eclipsi solar en directe
Foto: Lídia Heredia retransmet l'eclipsi solar en directe | TV3
Televisió

VÍDEO: Lídia Heredia, impressionada en directe a TV3 amb l'eclipsi total als EUA

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Lídia Heredia retransmet l'eclipsi solar en directe
Foto: Lídia Heredia retransmet l'eclipsi solar en directe | TV3

Era un dels dies més esperats de l'any a l'Amèrica del Nord, l'eclipsi solar total que aquest dilluns 8 d'abril ha travessat Mèxic, els EUA i part del Canadà. Tot un esdeveniment que Lídia Heredia ha retransmès en directe per TV3.

Què en sabem? L'eclipsi va coincidir amb l'hora del Telenotícies Vespre a Catalunya, i Lídia Heredia era allà per explicar-ho als espectadors, amb les reaccions també en directe de Toni Cruanyes. La corresponsal a Washington DC es va desplaçar a la localitat d'Erie (Pennsilvània), al nord del país, per veure com la Lluna tapava el Sol. Així es va poder veure per TV3:

En detall: En total van ser prop de quatre minuts de foscor absoluta, que era rebuda entre aplaudiments de les persones que ho estaven veient des d'allà mateix. La llum va desaparèixer d'un segon a l'altre, i de la mateixa forma va tornar.

A més, pels que tinguin ganes de veure'n un al nostre país, caldrà esperar al 12 d'agost de 2026. Aquell dia es podrà observar un eclipsi total des del sud de Catalunya, el nord del País Valencià i les Illes Balears.