La Jungla
Dua Lipa en una imatge de les seves xarxes socials, i a la miniatura amb el nòvio a Barcelona
Foto: Dua Lipa en una imatge de les seves xarxes socials, i a la miniatura amb el nòvio a Barcelona | Instagram
Famosos

Bogeria a Barcelona amb Dua Lipa, enxampada a Montjuïc i Consell de Cent amb el nòvio

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dua Lipa en una imatge de les seves xarxes socials, i a la miniatura amb el nòvio a Barcelona
Foto: Dua Lipa en una imatge de les seves xarxes socials, i a la miniatura amb el nòvio a Barcelona | Instagram

Dua Lipa torna a ser a Barcelona, menys d'un mes després de la seva última visita. La cantant britànica ha explicat més d'una vegada que la capital catalana és la seva ciutat preferida, i aquesta vegada ha vingut amb el nòvio.

Què en sabem? En les últimes hores, Dua Lipa ha estat vista a l'entorn de Montjuïc i també al bell mig de l'Eixample passejant amb el seu nòvio, l'actor i model britànic Callum Turner. Aquestes són les imatges de la parella gaudint junts de Barcelona:

En detall: Tal com explica l'editor de tele Jaume Miranda al primer dels vídeos, Dua Lipa i Callum Turner han visitat la Fundació Joan Miró, a tocar del MNAC. A més, a l'altre vídeo se'ls pot veure abraçats fent cua com qualsevol altre client a la popular gelateria DelaCrem, a la cantonada entre els carrers Consell de Cent i Enric Granados, sempre plena de gent esperar tastar un dels millors gelats de la ciutat.

A més, la parella estaria allotjada aquests dies al Soho House Barcelona, a la plaça del Duc de Medinaceli, a Ciutat Vella i a tocar del passeig Colom.

Un altre apunt: Dua Lipa és a Barcelona per motius professionals. L'artista internacional ha aterrat a la ciutat per participar a la clausura de la convenció de McDonald's que es fa aquesta setmana a la ciutat amb 14.000 empleats i que acabarà aquest dijous al Palau Sant Jordi amb festa i concert privats. Ella és una de les cantants que han estat contractats per actuar-hi. També hi haurà The Killers, que aprofitant que són a la capital catalana, aquest dimecres actuen en un altre concert a Razzmatazz que van anunciar fa pocs dies per sorpresa.

Per acabar: Abans d'aquest viatge a Catalunya, Dua Lipa ja va passar tota una setmana a Barcelona a mitjans de març. En aquella ocasió, gravant un dels videoclips del seu pròxim àlbum. Els rodatges es van fer entorn de les piscines municipals de Montjuïc. La diva del pop també es va deixar veure sopant al restaurant Gresca, al carrer Provença.

Categoria: La Jungla