La Jungla
Pep Guardiola, aquest dimarts al Santiago Bernabéu
Foto: Pep Guardiola, aquest dimarts al Santiago Bernabéu | EFE
Famosos

Guardiola llueix un rellotge caríssim al Bernabéu: 1,3 milions i picada d'ullet a Rafa Nadal

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pep Guardiola, aquest dimarts al Santiago Bernabéu
Foto: Pep Guardiola, aquest dimarts al Santiago Bernabéu | EFE

Pep Guardiola ha tornat a posar el Reial Madrid al seu lloc aquesta setmana, al partidàs de quarts de final de la Champions que dona un cert avantatge al Manchester City amb el 3-3 al Santiago Bernabéu. Una ocasió per la qual l'entrenador català va triar un look elegantíssim, amb un detall que no ha passat desapercebut: el seu rellotge.

Què en sabem? El rellotge que Guardiola va lluir al Bernabéu és un exemplar de la marca francesa Richard Mille valorat en 1,3 milions d'euros. Una peça exclusiva de la qual només se'n van fabricar 50 unitats, i que té el rècord del món del rellotge mecànic més lleuger, amb un pes de només 18,83 grams i que és absolutament resistent als cops.

En detall: Aquest model concret és el Richard Mille Tourbillon Rafael Nadal 27-01, i es va dissenyar precisament per homenatjar el tennista de Manacor, amb la idea que pogués fer-lo servir mentre juga amb la raqueta a la pista. Per cert, el seu preu inicial va ser de 800.000 euros, però les unitats tan limitades que se'n van fer, i el seu disseny exclusiu han fet que la demanda fos alta entre els multimilionaris, i el seu valor cada cop més elevat.

Per acabar: El resultat de l'anada inclina lleument la balança a favor del City per la tornada del partit amb el Madrid a l'Etihad Stadium. El pas a les semifinals de la Champions, dimecres que ve a les nou del vespre. Guardiola ja compta les hores amb el seu rellotge de luxe. Si es classifica, haurà de mesurar les seves forces contra l'equip que guanyi l'altra eliminatòria de quarts, Arsenal o Bayern de Munich.

Categoria: La Jungla