La Jungla
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana, criticada i emprenyadíssma amb l'estrena de la seva nova pel·lícula

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana no està gaire contenta amb l'estrena de Pared con pared, la seva nova pel·lícula que ja es pot veure a Netflix, pel moment en el qual ha vist la llum. Una obra, per cert, per la qual ha rebut nombroses crítiques.

Què en sabem? Segons avançava Socialité de Telecinco durant el cap de setmana, Aitana lamenta la imatge d'ella que es desprèn de la nova pel·lícula, que es va gravar quan tenia 22 anys però que no s'ha estrenat fins ara que està a punt de fer-ne 25.

Què diuen?

  • "Està supercabrejada amb que la pel·lícula surti ara. Quan la va gravar era una nena i no tenia clar el seu rumb. Donava imatge de santa"
  • "L'Aitana de 2021 no té res a veure amb la d'ara. A ella li agrada anar supersexi i les cançons són molt diferents. Que ara surti això és com anar enrere"

A més, la cantant de Sant Climent de Llobregat ha concedit una entrevista a la Cadena SER on parla de com va ser el rodatge, i les respostes sobre la seva experiència han generat una allau de crítiques. Aitana diu que ni tan sols es va preparar els aspectes tècnics, generant així una gran quantitat de missatges que l'acusen fins i tot d'intrusisme laboral.

Categoria: La Jungla