La Jungla
Juan Avellaneda, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Juan Avellaneda, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Preocupació per l'estat de salut de Juan Avellaneda 15 anys després del seu càncer

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Juan Avellaneda, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Juan Avellaneda, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Juan Avellaneda s'està sotmetent a diverses proves mèdiques per veure si ha tornat el seu càncer de testicles, 15 anys després de la primera vegada que es fa enfrontar a la malaltia.

Què en sabem? En una entrevista al pòdcast La mala reputación de Vanitatis, Juan Avellaneda ha revelat que fa poc va començar a sentir molèsties a la zona dels testicles, i que recentment ha descobert que li ha sortit un bony. 

En detall: Cal recordar que el dissenyador de Barcelona ja va patir un càncer de testicles amb 27 anys. Ara que en té 42, i que s'està sotmetent a proves mèdiques per saber si en té un altre cop, recorda que 15 anys enrere va ocultar la malaltia a la seva família.

Què diu? "No els ho vaig dir perquè la meva mare acabava de sortir d'un càncer i el meu pare té càncer de pell, no els volia molestar. A més, em semblava molt íntim i feia com que no passava res. Afortunadament, amb una petita operació tot es va solucionar", expressa.

Per acabar: Juan Avellaneda va revelar després de la pandèmia que havia tingut un càncer de jove, una malaltia que el públic no coneixia i que va decidir fer pública a través d'una campanya de l'Associació Espanyola contra el càncer. Tot i això, diu que no se sent com una víctima de la malaltia perquè mai no ha passat el procés dur de la quimioteràpia que sí que han hagut de rebre altres pacients.

Categoria: La Jungla