La Jungla
Letícia, asseguda durant el besamans
Foto: Letícia, asseguda durant el besamans | Casa Reial
Casa Reial

Letícia, asseguda al besamans amb els reis d'Holanda: la malaltia que li provoca un mal terrible de peus

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Letícia, asseguda durant el besamans
Foto: Letícia, asseguda durant el besamans | Casa Reial

Letícia, asseguda al besamans al costat de Felip VI i els reis dels Països Baixos abans del sopar de gala a Amsterdam aquest dimecres. La imatge ha corregut en les últimes hores a les xarxes socials, i té un motiu: la reina pateix una malaltia que li provoca un mal de peus terrible.

Què en sabem? El 2022 va transcendir que Letícia pateix un neuroma de Morton, una patologia crònica que li va ser diagnosticada aleshores i que provoca forts dolors als peus. Sobre la malaltia, se sap que afecta els nervis dels peus i que acostumen a patir-la més dones que homes per l'ús de sabates de taló o amb puntes estretes.

A més, les persones que el pateixen poden començar a sentir millores si canvien el calçat per sabates planes i de punta oberta. Si el dolor no marxa, existeixen injeccions de corticoides i en l'últim cas una operació.

Un altre apunt: Més enllà de la imatge de Letícia asseguda, el sopar de gala a Amsterdam ha donat més titulars. Per exemple, la confirmació que la princesa Amàlia ha viscut un any d'amagat a Madrid després de rebre amenaces als Països Baixos. Tampoc no ha passat per alt la presència de famosos holandesos del Barça, com Ronald Koeman o Frenkie de Jong, que també eren al sopar.

Categoria: La Jungla