La Jungla
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, en el dia de la seva boda
Foto: José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, en el dia de la seva boda | EFE
Famosos

Almeida i Teresa Urquijo, primera foto de lluna de mel: totalment xops a les Maldives

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, en el dia de la seva boda
Foto: José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, en el dia de la seva boda | EFE

José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo continuen gaudint de la seva lluna de mel, amb primera parada a les illes Maldives. En les últimes hores, el matrimoni ha compartit la primera foto del viatge.

Què en sabem? Coincidint amb el 49 aniversari de l'alcalde de Madrid, la seva dona Teresa Urquijo publicava aquest dimecres 17 d'abril una foto dels dos, totalment xops amb impermeable i un paraigües sota la pluja a les Maldives. Aquesta és la primera imatge del matrimoni en el seu viatge de noces:

En detall: Almeida i Urquijo van marxar de Madrid diumenge 7 d'abril amb destinació Maldives. Una destinació de luxe, primera parada d'unes vacances que els han de portar també a Butan.

A més, la nit abans de viatjar el matrimoni va dormir a l'hotel Rosewood Villa Magna de Madrid, en ple passeig de la Castellana. Un establiment caríssim, amb preus que van entre els 1.230 i els 2.730 euros per persona i nit.

Per acabar: Després de dues setmanes de viatge, la parella aterrarà a Espanya aquest cap de setmana. Almeida tornarà a la seva feina d'alcalde a l'Ajuntament de Madrid el dilluns.

Categoria: La Jungla