La Jungla
Andrés Velencoso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Andrés Velencoso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Andrés Velencoso confessa el seu desig de ser pare (entre dubtes sobre la seva parella)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Andrés Velencoso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Andrés Velencoso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Als 46 anys, Andrés Velencoso pensa en la possibilitat de tenir un fill. Fins ara, el model català s'ha centrat en la seva carrera. Però el temps passa, i el desig de ser pare s'ha obert camí.

Què en sabem? Aquest dijous, Andrés Velencoso ha presentat en llançament de la nova col·lecció de la seva marca, la firma de moda OTTO, i ha aprofitat per sincerar-se amb la premsa sobre la seva vida privada. En declaracions que han recollit diversos mitjans, el supermodel de Tossa de Mar expressa les seves ganes de tenir un fill.

Què diu? "Sí que vull en algun moment, però el pensament va i ve", ha explicat Velencoso sobre la possibilitat de ser pare. Malgrat que el desig hi és, no sembla que hagi de ser a curt termini: "De moment en tinc prou amb el meu gos i la meva neboda. Ara que visc a Tossa estic encantat".

A més, Velencoso també ha respost a les preguntes sobre la seva situació sentimental. Molt gelós de la seva vida privada, no se li coneixen nòvies des de fa anys. El model sortia sempre a les revistes del cor quan sortia amb Kylie Minogue, i més endavant amb Úrsula Corberó. Sembla que ara torna a tenir parella, perquè respon que li va "molt bé" en l'amor quan els periodistes li pregunten.

Categoria: La Jungla