La Jungla
Dulceida i Alba Paul, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Nen o nena? Dulceida revela el sexe del seu nadó amb una festa preciosa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida i Alba Paul, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dulceida ha anunciat aquest cap de setmana el sexe del nadó que espera amb Alba Paul, en una festa amb la família i amics tal i com havia explicat que faria. 

Què en sabem? Entre globus i bombolles de sabó, Dulceida i Alba Paul estiraven aquest cap de setmana d'un llaç gegant que contenia el gran secret i s'assabentaven davant de tothom del sexe del nadó: és una nena, es podia llegir en català en un gran cartell.

Què diu? "Felices i desitjant coneixe't, petita", ha escrit la Dulceida després de saber que seran mares d'una nena.

D'on venim? Des que va aunciar que estava embarassada, Dulceida ha anat responent tots els dubtes dels seus seguidors a través d'Instagram. Ara ha estat el sexe, i però fa pocs dies va revelar que està previst que doni a llum el 15 d'octubre. També va dir que portarà primer el cognom de l'Alba i després el seu, així que es dirà Paul Domènech.

Per acabar: El passat mes de febrer, Dulceida i Alba Paul van ser vistes en la clínica de fertilitat Ivi de Madrid, després de mesos assegurant que buscaven un fill, i van saltar totes les alarmes. La parella estava interessada en un procés de fecundació in vitro que es coneix amb el nom de ROPA (recepció d'oòcits de la parella), i que consisteix en que una de les dues gesta un embrió amb l'òvul de l'altra. En aquest cas, Dulceida és la gestant i Alba la donant, i així les dues tenen implicació en el procés biològic.