La Jungla
Kendji Girac, al programa 'The Voice' de la televisió francesa
Foto: Kendji Girac, al programa 'The Voice' de la televisió francesa | TF1
Famosos

El cantant francès d'origen català Kendji Girac, ferit molt greu per un tret de bala

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Kendji Girac, al programa 'The Voice' de la televisió francesa
Foto: Kendji Girac, al programa 'The Voice' de la televisió francesa | TF1

Kendji Girac, cantant francès d'origen català, ha estat ingressat d'urgència en un hospital Bordeus després de resultar ferit al tòrax per un tret de bala durant la matinada d'aquest dilluns.

Què en sabem? Tal com avancen diversos mitjans francesos, Kendji Girac hauria patit un accident a l'interior de la seva caravana, quan s'ha disparat sense voler amb una arma que hauria comprat diumenge en un mercat ambulant i que intentava provar.

En detall: Al voltant de les 5:30 de la matinada, la gendarmeria francesa ha estat alertada d'un ferit de bala en estat molt greu en una barriada gitana de Biscarrosse, prop del País Basc francès. Hores més tard ha transcendit que la víctima era Kendji Girac.

D'on venim? Guanyador de la versió francesa de The Voice, Kendji Girac és un dels cantants més populars del país veí. Als seus 27 anys, a més de cantant també és jurat de programes de televisió musicals, i fa pocs anys es va fer viral amb aquest vídeo on un altre concursant de la versió de nens interpretava un tema en català:

Situació actual: Segons la mateixa premsa francesa, malgrat que Kendji Girac ha ingressat en estat molt greu a l'hospital, els metges han aconseguit estabilitzar-lo i en aquest moment la seva vida es troba fora de perill, mentre la gendarmeria continua investigant què ha pogut passar.