La Jungla
Jesús Cintora, aquest dilluns a 'Els Matins'
Foto: Jesús Cintora, aquest dilluns a 'Els Matins' | TV3
Televisió

Jesús Cintora esclata a TV3, recorda la censura del PSOE a TVE i dispara contra Antonio García Ferreras

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jesús Cintora, aquest dilluns a 'Els Matins'
Foto: Jesús Cintora, aquest dilluns a 'Els Matins' | TV3

Jesús Cintora no es mossega la llengua, i aquest dilluns ha disparat contra el govern del PSOE de Pedro Sánchez pel seu acomiadament a TVE el 2021.

Què en sabem? Jesús Cintora va ser fulminat de Las cosas claras de TVE vuit mesos després de la seva estrena el novembre de 2020. Segons el presentador, una censura de la televisió pública, orquestrada pel govern del PSOE i els antecessors de Sumar, amb interessos d'altres periodistes com Antonio García Ferreras.

Què diu? En una entrevista aquest dilluns a Els Matins de TV3, Cintora ha lamentat que "demanaven el meu cap i es va entregar". El presentador apunta directament contra el govern de Sánchez, i també acusa Ferreras. "Em van fer una campanya amb el suport de determinats mitjans amb el fi de treure'm. Hi havia un competidor que no em volia perquè  en una etapa anterior érem el programa que més gent veia a Espanya", assegura.

A més, lamenta que mai no ha rebut explicacions pel seu acomiadament, malgrat que va demanar-ne i diu que li van mentir. Després de tot aquest temps, Cintora encara paga les conseqüències d'aquell moviment polític a TVE: "Han passat gairebé tres anys i no he pogut tornar a presentar cap programa de ràdio o televisió".