La Jungla
Albert Rivera, enxampat per 'Socialité'
Foto: Albert Rivera, enxampat per 'Socialité' | Telecinco
Famosos

Albert Rivera es pronuncia per primer cop sobre la seva nova relació (amb dard contra Malú)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera, enxampat per 'Socialité'
Foto: Albert Rivera, enxampat per 'Socialité' | Telecinco

Albert Rivera ha estat enxampat responent per primera vegada sobre el seu amor cap a Carla Cotterli, la influencer amb qui surt des que va trencar amb Malú. Una resposta de la qual no era conscient que estava sent gravada en càmera, i que inclou també un dard inesperat contra la seva ex.

Què en sabem? Aquest cap de setmana, el programa Socialité de Telecinco ha compartit a la televisió les primeres imatges de Rivera parlant sobre les seves relacions amb Malú i Carla Cotterli. El vídeo és de la Feria de Abril de Sevilla, on entre balls i beures l'expresident de la fracassada Ciutadans se'n va de la llengua i revela més coses de les que hauria volgut.

En detall: A les imatges es pot veure com un dels artistes convidats a la caseta on és Albert Rivera li pregunta directament si mai a ha estat enamorat. La resposta de l'expolític, que en el passat només una mica. I ara? No en té cap dubte: molt. És la diferència que ell mateix apunta entre la seva antiga relació amb Malú i la seva història d'amor actual amb Carla Cotterli.

D'on venim? Albert Rivera i Carla Cotterli van iniciar la seva relació el passat mes de juliol, al mateix temps que veien la llum les fotos tòrrides d'ell amb l'actriu catalana Aysha Daraaui, que li posava la llengua a l'orella. Abans, l'exdiputat taronja va passar mesos negant la ruptura amb Malú, una situació sorprenent quan tothom sabia que ja no estaven junts i per la qual l'entorn de la cantant deia que ell no ho havia superat.