La Jungla
Albert Rivera, amb Carla Cotterli a Galícia
Foto: Albert Rivera, amb Carla Cotterli a Galícia | Instagram
Famosos

Albert Rivera, d'escapada romàntica amb la nòvia: la porta lluny de Catalunya

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera, amb Carla Cotterli a Galícia
Foto: Albert Rivera, amb Carla Cotterli a Galícia | Instagram

Albert Rivera i Carla Cotterli continuen sorprenentment amb la seva relació, després d'uns inicis sonats quan ell va ser vist amb més d'una dona i els rumors de crisi de fa pocs mesos. Ara, la parella ha marxat d'escapada romàntica.

Què en sabem? Malgrat que cap dels dos publica mai fotos de l'altre a les xarxes socials, en les últimes hores Rivera i Cotterli han compartit les imatges d'un viatge que han fet a la Ribeira Sacra gallega al sud de la província de Lugo. Només cal anar als seus comptes d'Instagram per comprovar que hi han anat junts.

En detall: Albert Rivera, que ha muntat la seva vida a cavall entre Madrid i Màlaga –on viu la seva mare–, també s'allunya de la seva Catalunya natal ara que viatja amb la nòvia nova, i se l'endú a l'altre extrem de la Península, Galícia.

Un altre apunt: Fa poques setmanes, després de passar bona part de les Festes de Nadal amb la mare, Rivera també va marxar amb Cotterli uns dies al Pirineu per estrenar 2024. Però tampoc no van triar la part catalana, sinó aragonesa, en un resort a la zona de Formigal.

Per acabar: La parella va a poc a poc, però ella passa sovint les nits a casa de Rivera. Després de separar-se de Malú, l'exdiputat es va instal·lar fa mesos en un pis al nord de Madrid molt proper al domicili de la seva ex i la nena. Es tracta d'un habitatge nou –construït el 2010–, de tres habitacions repartides en 170 metres quadrats i pel qual paga un lloguer de prop de 2.000 euros al mes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Instagram