La Jungla
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Albert Rivera i Carla Cotterli, una relació immersa en els primers rumors de crisi

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, en una imatge d'arxiu | EFE

Albert Rivera fa poques setmanes que surt amb Carla Cotterli, després de la seva mediàtica ruptura amb Malú. Però sembla que els assumptes de l'amor tornen a anar malament per l'exlíder de Ciutadans, i ja han sorgit els primers rumors de crisi amb la seva nòvia nova.

Què en sabem? Aquest dimecres la revista Semana duu a la seva portada la suposada crisi entre Albert Rivera i Carla Cotterli, malgrat que en públic mostren que la relació està totalment consolidada. Van començar a sortir durant el mes d'agost, i ja es deixen veure passejant del tot enamorats entre petons i abraçades.

D'on venim? Després de la ruptura amb Malú, i davant de les càmeres dels paparazzi, Albert Rivera ha gaudit de la seva solteria durant l'estiu. Primer va ser Lecturas qui va publicar en portada les seves fotos amb Aysha Daraaui. Pocs dies més tard, l'exdiputat sorprenia amb una altra dona a la portada de Semana. En aquest darrer cas es tracta de Carla Cotterli, la nova nòvia de Rivera, influencer i dissenyadora madrilenya, amb qui també va ser enxampat a l'illa pitiüsa.

Categoria: La Jungla