La Jungla
Amor Romeira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Amor Romeira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Una històrica presentadora catalana, ensorrada en directe per Amor Romeira per trànsfoba

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Amor Romeira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Amor Romeira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Amor Romeira és trending topic a xarxes socials per un tens enfrontament aquest dilluns a la tarda a la televisió per un tema que li toca de prop: la transfòbia sense embuts en un discurs per boca de la presentadora Sonia Ferrer i que ha generat una allau de reaccions.

Què en sabem? En un cara a cara aquest dilluns a En boca de todos del canal Cuatro, Amor Romeira ha esclatat contra Sonia Ferrer per les seves paraules contra el col·lectiu trans, parlant de "mutilació del cos" fent referència a les operacions de reassignació de sexe. Així ha estat la sonada discussió entre les dues:

Què diu Amor Romeira?

  • "Tu t'has augmentat el pit i ningú no et diu que t'has fet un esquinçament muscular a les mames"
  • "Jo necessitava fer-me una vaginoplàstia per ser feliç, però això no vol dir que la resta de persones trans s'acceptin o no amb els seus genitals"
  • "Et tenia moltíssima admiració quan era petita i et veia a la tele. M'agradava la teva bellesa i sentia que podia ser com tu. Ara que soc adulta, no vull ser com tu"

Reacció: Sonia Ferrer s'ha defensat assegurant que no sent "rebuig" contra les persones trans, però ha insistit en el mantra de la mutilació. "M'hagués agradat que persones com tu, que han arribat a fer un canvi de sexe, haguessin tingut el suport necessari per no medicar-se de per vida ni mutilar-se. Hi ha un càncer a la societat que són els estereotips sexistes i els rols de gènere", ha sentenciat.

D'on venim? Aquesta no és la primera vegada que Sonia Ferrer es manifesta amb contundència sobre el col·lectiu trans, i que s'enfronta a Amor Romeira a la televisió per aquest tema. De fet, l'exconcursant canària de Gran Hermano apuntava fa pocs dies que l'odi que rep per les baralles constants amb la presentadora catalana: "Mai a la vida havia rebut tanta transfòbia com en el 2024. En part ha estat culpa de Sonia Ferrer, perquè ella ho sàpiga".

Categoria: La Jungla