La Jungla
Aitana Bonmatí, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana Bonmatí, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana Bonmatí, radiant amb un vestit espectacular i diamants als premis Laureus

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aitana Bonmatí, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana Bonmatí, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana Bonmatí ha fet història aquest dilluns amb el premi Laureus a l'Esportista Femenina de l'Any. Un guardó que va recollir a l'escenari del palau de Cibeles de Madrid enfundada en un vestit vermell espectacular.

Què en sabem? Aitana Bonmatí va triar per a l'ocasió un vestit drapejat color vermell bordeus del dissenyador Rick Owens. Un disseny exclusiu, amb escot paraula d'honor, que va lluir amb elegància a la catifa vermella de la nit de l'esport i que es ven per 909 euros. Aquí les fotos a l'Instagram de la futbolista:

En detall: La migcampista del Barça va posar el rivet al seu look amb un joc de joies de la firma catalana Rabat. Són un collar corbata en or blanc i diamants, arracades en or blanc i diamants, i un anell també en or blanc i diamants per brillar en una de les nits més especials.

A més, Aitana Bonmatí no va descuidar cap detall, ni tan sols el maquillatge. Per això va triar per a l'ocasió una de les maquilladores preferides per les estrelles de tot el món, la britànica Charlotte Tilbury, a qui va agrair especialment que l'acompanyés al seu costat.

Categoria: La Jungla