La Jungla
Kendji Girac, en una imatge d'arxiu
Foto: Kendji Girac, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Un simulacre de suïcidi per espantar la seva dona: així va resultar ferit de bala el cantant francocatalà Kendji Girac

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Kendji Girac, en una imatge d'arxiu
Foto: Kendji Girac, en una imatge d'arxiu | EFE

Kendji Girac es recupera a l'hospital de la greu ferida de bala al tòrax durant la matinada de dilluns. En les últimes hores, la Fiscalia francesa ha assegurat que va ser un simulacre de suïcidi.

Què en sabem? Malgrat que Kendji Girac va declarar inicialment a l'hospital que havia resultat ferit de bala de manera accidental quan manipulava una arma que havia comprat el dia anterior en una fira, la Fiscalía diu ara que la trajectòria de la bala fa impossible la versió del cantant.

En detall: Després de comprovar que les explicacions del cantant francès d'origen català no s'aguantaven per enlloc, les autoritats han analitzat els missatges telefònics enviats a la seva parella i han descobert el que podria haver passat. En aquests missatges es pot veure com Kendji Girac havia discutit amb la seva dona Soraya Miranda, i que hauria intentat "simular un suïcidi" per espantar-la.

A més, l'artista hauria reconegut la discussió amb la seva nòvia a la gendarmeria francesa, i ha explicat també que havia consumit drogues i alcohol quan tot va passar. 

Un altre apunt: Les autoritats manifesten ara que Girac ha lamentat enormement el que ha passat, i han explicat que la investigació continua oberta però com un intent d'homicidi voluntari que acabarà sent arxivat. 

Per acabar: Mentre avança la investigació, Kendji Girac té al davant molts mesos de recuperació. El tret de bala li ha provocat lesions molt severes en un pulmó, i per aquest motiu ara té greus dificultats per respirar.