Meteo i Serveis
Incendi en una catenària i un tren a l'estació de Manlleu
Foto: Incendi en una catenària i un tren a l'estació de Manlleu | @louiis.wl
Rodalies

Nou ensurt a Rodalies i Adif per un gran incendi en una catenària

Temps de lectura: 2 minuts
Incendi en una catenària i un tren a l'estació de Manlleu
Foto: Incendi en una catenària i un tren a l'estació de Manlleu | @louiis.wl

Els passatgers de la línia R3 de Rodalies es van endur un bon ensurt aquest vespre quan una catenària es va incendiar i va afectar un tren a l'estació de Manlleu. Les espurnes i el foc va afectar el comboi i els usuaris espantats van fugir del comboi.

Per què és important? Aquest incident es produeix 8 dies després de l'incendi de l'1 de maig a l'estació de Gavà que encara genera greus afectacions a l'R2 Sud i diverses línies regionals entre Barcelona i Tarragona. Aquest incident en la infraestructura d'Adif ha obligat Renfe a oferir una alternativa de transport amb busos llançadora.

Què en sabem? Adif i Renfe investiguen les causes de l'incendi a Manlleu després que el servei després que els tècnics hagin trigat 8 hores a reparar la incidència.

    • Els fets van tenir lloc quan un cable va incendiar-se i va caure damunt el sostre d'un comboi
    • Entre Vic i Torelló, el tram afectat, es va habilitar un servei alternatiu de transport per carretera. A les 7:15 d'aquest matí, la circulació s'havia restablert.
    • Poc després de l'incendi, Adif informava que s'havia produït una incidència en "l'explotació ferroviària" i que treballava per solucionar-la en la "major brevetat possible".
@offfff2929493 Nice #fuego #manlleu #tren #rodalies #fyp #parati ♬ sonido original - louiis.wl

Visió global: Les incidències a Adif i els retards constants a Rodalies de les últimes setmanes s'ha traslladat a la batalla política amb durs retrets entre la Generalitat i el govern espanyol. En les últimes acusacions creuades, ERC ha registrat una moció al Parlament per debatre sobre la responsabilitat de l'executiu de Pedro Sánchez en aquestes incidències.

      • A proposta d'ERC, el partit del Govern, els partits votaran la reprovació de la ministra de Transports socialista Raquel Sánchez per la "incapacitat d'adoptar mesures" en la gestió de Rodalies.

 

Categoria: Meteo i Serveis
Etiquetes: Rodalies Renfe Adif