Meteo i Serveis
Un treballador de Renfe indica els passatgers de l'R2Sud per agafar l'autobús a Castelldefels
Foto: Un treballador de Renfe indica els passatgers de l'R2Sud per agafar l'autobús a Castelldefels | ACN
Rodalies

Renfe posa un bus llançadora arran de la incidència de l'R2 Sud

Temps de lectura: 2 minuts
Un treballador de Renfe indica els passatgers de l'R2Sud per agafar l'autobús a Castelldefels
Foto: Un treballador de Renfe indica els passatgers de l'R2Sud per agafar l'autobús a Castelldefels | ACN

Renfe reforçarà amb un servei complementari de bus llançadora el trajecte entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona a causa de la incidència a l'R2 Sud. 

Per què és important? Un incendi en un quadre de senyals el passat 1 de maig fa que els trens no circulin amb normalitat a l'R2 Sud. Renfe ja ha anunciat que trigarà entre dues o tres setmanes a recuperar la normalitat a la línia de Rodalies. 

Situació actual: Renfe posarà a disposició de la ciutadania diferents busos llançadora per cobrir el tram afectat per la incidència, entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona.

  • Aquests serveis són vàlids els títols de transport de Rodalies, per la qual cosa els viatgers no hauran de pagar res més per utilitzar aquesta alternativa de desplaçament.

En detall: Els busos funcionaran en hora punta, de dilluns a divendres, de les 06:00 a les 09:00 hores cap a Barcelona; i en sentit contrari, cap a Sant Vicenç de Calders, entre 18:00 i 20:30 hores.

  • D'aquesta manera es donarà continuïtat fins a Barcelona als trens Regionals (R13, R14, R15, R16 i R17) que, derivat de la restricció de capacitat al tram Castelldefels-El Prat de Llobregat, han de finalitzar el seu recorregut a Sant Vicenç.
  • Els serveis complementaris de busos llançadora amb Barcelona de Castelldefels, Gavà i Sant Vicenç de Calders oferiran 35.000 places setmanals, segons ha assenyalat Renfe.

En profunditat: Al tram Sant Vicenç de Calders – Cubelles, els viatgers de l'R2 sud disposen del nombre de freqüències habituals, dos trens per hora i sentit.

Previsions: Renfe assegura que continua treballant a ampliar aquests serveis de busos llançadora i està contactant amb empreses del sector que puguin disposar de disponibilitat de vehicles i conductors.

Què diuen? Els veïns de Sant Vicenç de Calders denuncien que la posada en marxa del servei d'autocars col·lapse el municipi a causa de la gran presència de vehicles. 

Categoria: Meteo i Serveis