Meteo i Serveis
L'estació de tren de Vilanova i la Geltrú
Foto: L'estació de tren de Vilanova i la Geltrú | @FrancescRuiz131
Rodalies

VÍDEO: Rodalies desallotja 500 passatgers per una avaria a Vilanova

Temps de lectura: 1 minut
L'estació de tren de Vilanova i la Geltrú
Foto: L'estació de tren de Vilanova i la Geltrú | @FrancescRuiz131

Una avaria en un tren de Rodalies a l'estació de Vilanova i la Geltrú ha provocat el desallotjament d'uns 500 passatgers que s'han vist obligats a canviar de tren per arribar al seu destí.

Per què és important? Fonts de Rodalies informen a Principal que la incidència ha provocat un retard de 20 minuts del trajecte afectat.

Què en sabem? L'avaria s'ha produït en un tren de la línia R16, que viatjava de Tortosa amb destí Barcelona.

Què diuen?: "S'ha transbordat els usuaris en la mateixa estació", assenyalen des de l'operador del transport públic, que puntualitza que aquesta hora ja hauran circulat en tot l'àmbit de Rodalies Catalunya "300 trens" i que només s'ha registrat una avaria mecànica en un d'ells. "S'ha garantit la seva continuïtat".

A més: Rodalies no ha informat d'aquesta avaria en els seus nombrosos comptes de Twitter. Ni l'usuari de Rodalies que té més de 100.000 usuaris ni l'usuari de la línia R16 han avisat als usuaris que hi havia aquesta incidència.

  • Des de l'operador dels trens asseguren que l'avaria ha afectat "50 persones", tot i que altres fonts vinculades a la plantilla dels maquinistes apunten que en aquest tren caben, només assegudes, 475. 
  • Un usuari afectat ha publicat un vídeo a Twitter on es fa palès que el tren viatjava ple.
Categoria: Meteo i Serveis
Etiquetes: Rodalies Renfe