Meteo i Serveis
Interior d'un tren de Rodalies
Foto: Interior d'un tren de Rodalies | Ajuntament de Barcelona
Viatjar

Ja pots demanar el teu abonament gratuït de Renfe: com fer-ho?

Actualitzat: Dimarts, 1 d'agost de 2023. 21:08
Temps de lectura: 2 minuts
Interior d'un tren de Rodalies
Foto: Interior d'un tren de Rodalies | Ajuntament de Barcelona

Si ets usuari de Renfe ja pots demanar el teu abonament gratuït. Serveix per fer viatges en trens de Rodalies i Mitja distància entre l'1 de setembre i el 31 de desembre de 2023. Es podrà adquirir a partir de l'1 d'agost i durant tot el temps que estigui vigent l'oferta.

Com? La millor manera d'adquirir l'abonament és a través de l'aplicació de Rodalies Renfe, o de la web www.renfe.com en el cas dels trens de Mitja Distància.

  • També està disponible a les estacions i a les màquines de venda.
  • És important saber que abans de fer el tràmit per adquirir l'abonament, cal registrar-se a la plataforma.

Condicions: Tot i ser un abonament gratuït, exigeix una fiança. Es tracta d'un diòpist de 10 euros en el cas de Rodalies i de 20 euros en el cas de Mitja Distància.

  • Un cop acabi el quadrimestre, i si s'ha complert el requisit de fer 16 desplaçaments, la fiança es reemborsa.

Per saber-ne més: Renfe ha posat a disposició dels usuaris una línia telefònica específica que informarà sobre aquests abonaments, es tracta del 919191567.

Per a joves: El govern espanyol va aprovar finançar descomptes per als viatges en tren als joves entre 18 i 30 anys. Renfe va posar a disposició, el passat 6 de juny 510.000 viatges amb descompte.

  • El 15 de juny també es van posar a disposició els bitllets de tren perquè els joves puguin viatger per Europa fent Interraïl, amb un descompte del 50%.
  • Ja s'han venut més d'11.000 bitllets per viatjar per Europa.

També, es continuaran aplicant els descomptes del 50% als abonaments d'Avant, i a alguns trajectes d'alta velocitat declarats Obligació de Servei Públic (OSP). En aquest cas, els viatgers habituals compten amb títols multiviatges amb vigència per cada quadrimestre natural de l'any,

  • Renfe també va engegar una promoció addicional especial per a joves, que regala un viatge gratuït als qui siguin o es facin part del programa de fidelització Más Renfe.
Categoria: Meteo i Serveis
Etiquetes: Renfe Rodalies