Meteo i Serveis
Tren de Renfe a Catalunya
Foto: Tren de Renfe a Catalunya | EFE
Successos

Nou retard a Renfe: el revisor té relacions sexuals sobre els comandaments del tren

Temps de lectura: 1 minut
Tren de Renfe a Catalunya
Foto: Tren de Renfe a Catalunya | EFE

Sexe i trens. La nit de dimecres molts passatgers no van poder tornar a casa a temps per culpa de l'arravatament sexual d'un revisor i per l'atac d'escrupolositat d'un maquinista. Tot plegat una escena que va endarrerir més de mitja hora el tren que havia de sortir de l'estació de Rodalies de Tortosa a les 20:55 h.

Què en sabem? Quan el maquinista procedia a pujar a la cabina de comandaments per iniciar el trajecte es va trobar una escena sexual pròpia d'un film de Pedro Almodóvar. Un dels revisors mantenint relacions sexuals amb una dona. Sobre els pistons, botons, palanques. En una posició que va provocar al pilot entre estupefacció i aprensió.

  • El maquinista, segons relata el Diari de Tarragona, va abandonar el tren i va informar ràpidament els seus superiors, tot negant-se a manipular els comandaments humits d'amor. Va reclamar un canvi de vagó i va fer esperar a tots els passatgers, que en la seva ignorància van esperar més de mitja hora.

Què va passar? Al cap d'una estona el tren de la línia R16 va reprendre el seu camí i va sortir cap al seu destí. Això sí, amb una altra locomotora, seca i neta.

  • La màquina del sexe va quedar aturada, retinguda, a l'espera d'una profunda neteja perquè el següent maquinista tampoc patís per manipular els comandaments.

Per acabar: Segons ha publicat Rac1, el revisor que va tenir l'aventura en la cabina del tren ha sigut expedientat per Renfe, que està investigant l'escena i estudiant si imposar-li una sanció.

 

Categoria: Meteo i Serveis