Open Melon
Foto: | ACN
Barcelona

Colau perd els papers i fa plorar a una estudiant de periodisme

Foto: | ACN

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha perdut els papers i ha esbroncat a una estudiant de periodisme que li preguntava pel seu canvi d'estil des que és batllessa. A Colau no li ha fet cap gràcia i ha respost amb vehemència, provocant les llàgrimes de l'estudiant.

Què ha passat? Colau ha participat en un acte organitzat pel Diari de Barcelona on participaven diversos estudiants de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra. 

  • En la roda de preguntes dels estudiants, una noia li ha fet una reflexió sobre el canvi que ha experimentat la seva vestimenta des que ha arribat a la plaça de Sant Jaume. "Les primeres imatges d'Ada en el recorregut polític eren amb samarretes reivindicatives i que transmetien idees que tenia. Si ara la roba és més formal, reflexa potser una moderació d'idees o un madurament polític?", ha dit.
  • Colau, ha sentenciat: "Entenc la intenció de la meva pregunta, però em sap greu que una dona em pregunti sobre la meva forma de vestir i no la respondré.
  • L'alcaldessa ha seguit: "Categoritzar com em vesteixo està fora de lloc. Em vesteixo com em dona la gana, bàsicament".

Al detall: La resposta vehement de l'alcaldessa ha agafat per sorpresa a la jove estudiant, que sobrepassada per la situació ha deixat anar alguna llàgrima.

  • Colau, al final de l'acte, s'ha apropat a l'estudiant, que li ha explicat que ha formulat aquesta pregunta perquè li interessa el món de la moda.
  • L'alcaldessa llavors s'ha disculpat per ser tan impulsiva, segons explica el diari organitzador de l'esdeveniment. "No volia fer-te plorar", ha dit.

Què ha dit? Colau, hores més tard, ha publicat un missatge lamentant que ha emprat "un to massa dur". A més, ha assegurat que ha contestat "impulsivament".

  • L'alcaldessa ha dit que "en privat" s'ha disculpat amb la noia: "No m'agrada en cap cas ferir o fer sentir malament a ningú".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Barcelona Ada Colau