Open Melon
L'expresident popular
Foto: L'expresident popular | Europa Press
Política

Rajoy confessa que no redacta els seus articles i que els dicta amb notes de veu

L'expresident popular
Foto: L'expresident popular | Europa Press

Des que Mariano Rajoy és columnista, provoca una onada de reaccions amb cada un dels seus articles d'opinió sobre la selecció espanyola al Mundial de Qatar. Ara, l'expresident espanyol ha revelat que en realitat no redacta les seves opinions.

Al detall: En la presentació del nou llibre del vicesecretari d'acció institucional del PP, Esteban González Pons, Rajoy ha confessat el mètode que usa per publicar les seves cròniques esportives, que provoquen mofa per les xarxes.

  • Rajoy ha confessat que envia missatges de veu de WhatsApp a la redacció i que des d'allà li transcriuen la seva nota de veu. Això provoca que frases com "Alemanya és Alemanya, es plasmin a l'article, perquè no han passat cap edició més que una traducció d'àudio a paper.

A partir d'ara: Avui dijous tornarà a publicar una crònica pel decisiu enfrontament que la selecció espanyola viurà contra el Japó. 

D'on venim? Els articles d'opinió de Rajoy han fet esclatar Twitter, que ha reaccionat amb riures entre els seus usuaris.

  • “El meu nou gènere literari són les cròniques esportives de Rajoy”
  • “He llegit etiquetes de xampú millor escrites que les columnes del Mundial de Rajoy”.
  • "Nosaltres amb síndrome d'impostora i un expresident publicant una redacció d'escola d'un nen de vuit anys!”.

Fins i tot va reaccionar l'expresident Carles Puigdemont, que va ironitzar sobre la seva situació judicial i política, amb tribunals de diferents països avalant el seu lliure moviment per Europa.

  • Va fer referència al títol de l'article de Rajoy, 'Alemanya em va donar la raó', tot responent: "A mi també. I en contra teva, per cert".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Mariano Rajoy PP