Open Melon
Alberto Núñez Feijóo
Foto: Alberto Núñez Feijóo | Europa Press
POLÍTICA

Feijóo tira la xarxa a la direcció de Ciutadans

Alberto Núñez Feijóo
Foto: Alberto Núñez Feijóo | Europa Press

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha confirmat el seu objectiu d'eixamplar el seu equip amb noves incorporacions i ha obert les portes del seu partit als dirigents de Ciutadans.

Per què és important? Enmig de la crisi de Ciutadans, i la guerra oberta per decidir qui anirà a les primàries, Feijóo obre les portes del seu partit als dirigents de la formació taronja en la precampanya electoral.

Què sabem? Exministres, dirigents lligats a altres partits i alts càrrecs de la privada ja haurien estat contactats i s'haurien iniciat els processos de negociació.

  • La direcció nacional del PP ha obert contactes amb diferents perfils, entre els quals es troben exministres, dirigents que no estan en actiu del partit i també individus vinculats a altres partits, com el cas de Ciutadans.

Què ha dit? Feijóo, en una entrevista a COPE, ha llançat un missatge a dirigents, votants i militants de Ciutadans per unir-se a la "l'alternativa d'unitat de centredreta".

  • "Els dirigents de Ciutadans tenen les portes obertes al PP".
  • "Ara hem d'unir la centredreta a Espanya per a conformar una alternativa real, i a això estan convocats dirigents, militants i votants de Ciutadans".

Què esperar? Feijóo ha assegurat amb rotunditat que el seu partit té les condicions per guanyar en qualsevol comunitat en les eleccions autonòmiques i municipals del pròxim 28 de maig.

  • "Jo demanaré el vot als votants de Vox, perquè durant moltes dècades aquests votants votaven al PP. És fonamental tenir un canvi polític".
  • "Si hi hagués una centredreta unificada tindríem majoria absoluta segura. Respecte a Vox i als seus dirigents, sí. M'interessen els votants de Vox? Li asseguro que sí".

Background: El futur de Ciutadans es decidirà el pròxim 11 i 12 de desembre, quan els militants decidiran quina candidatura va a les primàries, si la d'Inés Arrimadas o la d'Edmundo Bal.

 

Categoria: Open Melon