Open Melon
L'alcaldable de Junts a Barcelona
Foto: L'alcaldable de Junts a Barcelona | Europa Press
Barcelona

Xavier Trias reclama a Junts que no "exterioritzi" les discrepàncies internes

Temps de lectura: 2 minuts
L'alcaldable de Junts a Barcelona
Foto: L'alcaldable de Junts a Barcelona | Europa Press

El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha reclamat a la seva formació que no "exterioritzi" les seves discrepàncies internes, ja que airejar aquesta mena de qüestions seria "una gran ximpleria".

Per què és important? Trias està marcant perfil des del primer moment que Junts va demanar que fos el seu cap de llista. L'alcaldable de Junts vol un partit seriós que sigui "pal de paller.

Què ha dit? En una entrevista amb EFE, l'alcaldable de Barcelona per Junts ha argumentat com ha d'actuar la seva formació política.

  • "Hem d'entendre que hi ha diferents sensibilitats, diferents plantejaments, que sabem que estan, però hem de saber comportar-nos com gent de partit", ha reblat Trias.
  • En aquest sentit, ha argumentat: "S'ha d'assumir que hi ha unes diferències i ser capaços de sortir cap endavant".

D'on venim? Xavier Trias, durant la convenció municipalista de Junts del cap de setmana passat, ja va apuntar en aquesta direcció. Des d'allà va dir que Junts ha de ser un partit "fort" que no faci "segons quines ximpleries".

  • Ara, Trias ha ampliat les seves declaracions: "Jugar a tirar-nos els plats pel cap és un disbarat, és una ximpleria, això és el que no hem de fer".
  • L'alcaldable de Junts ha recordat que a Convergència i Unió "hi havia diferents sensibilitats" pel que ha fet una crida a "entendre" que dins de Junts hi ha "diferents plantejaments".

Context: Les darreres enquestes publicades pels mitjans atorguen a Trias una victòria per davant d'ERC, Comuns i PSC. És per això que l'alcaldable de Junts assegura que la ciutadania de Barcelona "té ganes d'un canvi".

 

Categoria: Open Melon