Open Melon
L'alcaldessa de Madrid i el seu home de confiança
Foto: L'alcaldessa de Madrid i el seu home de confiança | Europa Press
Partit Popular

Escàndol a Madrid: Alts dirigents del PP cobren ajudes per consumidors vulnerables

Temps de lectura: 2 minuts
L'alcaldessa de Madrid i el seu home de confiança
Foto: L'alcaldessa de Madrid i el seu home de confiança | Europa Press

Nou escàndol a la Comunitat de Madrid. Alts dirigents del Partit Popular de la capital espanyola no s'amaguen de cobrar ajudes destinades per "consumidors vulnerables".

Per què és important? El bo tèrmic és una ajuda per pagar la calefacció de les llars "vulnerables" que ostenten el títol de família nombrosa.

  • Aquesta ajuda no té en compte la renda del qui ho sol·licita i tan sols comprova que estigui en possessió de la documentació que acrediti que és una família nombrosa.

En profunditat: Alts dirigents del PP de Madrid, liderat per Isabel Díaz Ayuso, han confessat sense cap remordiment estar rebent aquesta ajuda. En concret es tracta del vicepresident de la Comunitat de Madrid, Enrique Ossorio, que ostenta un patrimoni de més d'un milió d'euros, i el secretari general del PP a la capital espanyola, Alfonso Serrano.

Què han dit? En el cas d'Ossorio la seva ajuda es situa en els 195,82 euros anuals. "Si algú té enveja de les famílies nombroses per tenir aquestes ajudes, els convido a ser família nombrosa i veurà si li compensen 192 euros", ha reblat Ossorio.

  • D'altra banda, el secretari general del PP ho ha confessat en ple directe a Cuatro. Allà ha assegurat "jo el cobro" i ha esgrimit: "Te'l concedeixen automàticament per ser família nombrosa".

Per acabar: La ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha dit que el govern espanyol canviarà aquesta regulació per introduir criteris de renda en les famílies nombroses, després de conèixer l'escàndol.

  • Ribera ha assegurat que encara que sigui per "donar suport als consumidors vulnerables i a les famílies nombroses, sorprèn la falta de sensibilitat i la solidaritat d'alguns".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: PP Economia