Open Melon
El líder socialista a la Marató de Barcelona
Foto: El líder socialista a la Marató de Barcelona | PSC
Socialistes

Salvador Illa completa La Marató de Barcelona en menys de 4 hores

Temps de lectura: 1 minut
El líder socialista a la Marató de Barcelona
Foto: El líder socialista a la Marató de Barcelona | PSC

Salvador Illa, el primer secretari del PSC, s'ha enfundat de nou les vambes de córrer per participar a La Marató de Barcelona.

Al detall: La distància de la cursa de llarg recorregut que travessa Barcelona és de 42,195 quilòmetres i passa per diversos barris de la capital catalana.

 | PSC

Què en sabem? El líder socialista porta tot l'any preparant-se per aquesta cursa i ja pot dir que l'ha completada. Tal com afirma el PSC, Salvador Illa ha fet la marató sencera en un total de tres hores i quaranta-dos minuts.

En profunditat: El líder socialista, vestit de curt, ja va explicar que va començar a fer running el 2018, després de deixar de fumar. Durant la pandèmia va haver d'interrompre el seu esport, però el febrer de 2021, després de les eleccions catalanes, es va posar "seriosament" amb l'esport.

  • A més, va detallar la quantitat de dies que surt a córrer: "Corro quatre dies de la setmana, cinc en les setmanes de càrrega". "Tres tirades de 5 km a 5 minuts cada quilòmetre, amb un repòs de dos minuts", explicava.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Salvador Illa PSC