Open Melon
Foto de Jordi Puigneró a les vies d'un tren
Foto: Foto de Jordi Puigneró a les vies d'un tren | Instagram
Instagram

La foto del Puigneró més filosòfic: "Un dia, el tren passa i tot s'acaba"

Temps de lectura: 2 minuts
Foto de Jordi Puigneró a les vies d'un tren
Foto: Foto de Jordi Puigneró a les vies d'un tren | Instagram

L'exvicepresident del Govern Jordi Puigneró, cessat pel president Aragonès arran de la greu crisi de confiança entre els dos que va comportar la sortida de Junts, ha penjat una foto ben particular a les seves xarxes socials, amb reflexió inclosa.

En detall: 

  • El també exconseller ha publicat la foto a Instagram la matinada d'aquest dilluns 27 de març. En ella, apareix estirat a sobre d'unes vies de tren, amb els braços oberts.
  • No adjunta cap ubicació a la publicació, però aquests dies està visitant el sud d'Amèrica, concretament els Andes, penjant altres imatges de, per exemple, el Salar d'Uyuni a Bolívia.

Què diu? "No saber per quin cantó vindrà el tren ni quan vindrà exactament. Però tenint molt present que un dia el tren passa i tot s'acaba. Així és la política", diu el missatge que acompanya la foto.

Reaccions: La imatge i la filosòfica reflexió de Puigneró han generat diversos comentaris amb un fort to crític, amb alguns usuaris aprofitant l'avinentesa per recordar els errors dels partits independentistes durant el procés. També hi ha missatges d'ànim i de suport.

  • "Sí, un tren va passar l'1-O, l'altre el 27-O i ara tornarà a passar quan surti la sentència de Laura Borràs, després d'aquest tornarà a passar quan Puigdemont torni després de la sentència de Luxemburg. Esperem que les dues oportunitats no les deixem perdre i s'aturi el tren i ens hi pugem direcció a la llibertat".
  • "Quina pena caure tan baix la majoria de polítics i fer el contrari del que s'hauria de fer per millorar la societat".
  • "Aquesta foto no calia".
  • "Una molt bona metàfora".
  • "Segur que passarà un altre tren. Ho desitjo perquè ets un bon polític".

Per acabar: La publicació ha rebut més de mig miler de 'likes' a l'hora en què s'ha publicat aquest article.

A més: Jordi Puigneró es presentarà a les eleccions municipals de Sant Cugat del Vallès amb Junts, sota la llista del candidat Josep Maria Vallès.

Categoria: Open Melon