Open Melon
Sílvia Sàinz, al mig de la fotografia
Foto: Sílvia Sàinz, al mig de la fotografia | ERC
Esquerra Republicana

ERC denuncia atacs homòfobs a una candidata de Mataró

Temps de lectura: 1 minut
Sílvia Sàinz, al mig de la fotografia
Foto: Sílvia Sàinz, al mig de la fotografia | ERC

La Coordinadora de Polítiques LGTBI d'Esquerra Republicana denuncia una "campanya d'odi i assetjament" contra Sílvia Sàiz, número 12 de la llista dels republicans a Mataró.

Què ha passat? Segons relata la formació, els insults a les xarxes socials s'han accentuat des de l'anunci de la seva incorporació a la candidatura de Pim Camprubí, el passat 26 d'abril: "Ha rebut insults i atacs per la seva orientació sexual i la seva expressió de gènere".

  • ERC entén que aquest tipus de violència i assenyalament públic són "intolerables". També l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha condemnat els atacs a Sàiz a les xarxes socials i s'ha posat a disposició de la víctima.

Els atacs: Va entrar al centre de l'huracà a través de Twitter, quan el seu perfil es va fer viral entre usuaris pròxims a Junts, que denunciaven haver sigut blocats per Sílvia Sàiz sense haver interactuat mai. 

  • L'acarnissament amb la candidata republicana van incrementar-se quan la presidenta de Junts, Laura Borràs, va publicar que ella també estava blocada per Sàiz. "Doncs jo també i tampoc tinc el (dis)gust", va dir en to irònic.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: ERC Independentisme