Open Melon
Pablo Iglesias i Jorge Javier Vázquez
Foto: Pablo Iglesias i Jorge Javier Vázquez | @PabloIglesias Twitter
Televisió

Pablo Iglesias ofereix feina a Jorge Javier després de la fi de 'Sálvame'

Temps de lectura: 2 minuts
Pablo Iglesias i Jorge Javier Vázquez
Foto: Pablo Iglesias i Jorge Javier Vázquez | @PabloIglesias Twitter

L'exvicepresident del govern espanyol Pablo Iglesias ha obert la porta a fer una col·laboració amb l'encara presentador del programa 'Sálvame' de Telecinco, Jorge Javier Vázquez

Context: Aquest divendres s'ha anunciat que el pròxim 16 de juny el famós programa de les tardes de Telecinco 'Sálvame' arribarà a la seva fi.

  • Mediaset ha decidit cancel·lar definitivament el programa del cor i aprofitarà la seva fi per reestructurar a fons la seva programació de cara a la nova temporada.

El motiu: Aquesta decisió ve arran d'una de les promeses de la nova directiva: reestructurar completament Telecinco i acabar amb aquells programes 'nocius' del seu canal, enfocant-los cap a un contingut apte per a tots els públics.

  • Tot apunta que la substituta de Jorge Javier Vázquez al capdavant de les tardes de la cadena de televisió serà la periodista catalana Sandra Barnerda
  • Jorge Javier encara no s'ha pronunciat sobre el seu futur professional després que acabi el programa 'Sálvame'. 

Què en sabem? Una de les portes que se li han obert al presentador català és col·laborar amb un expolític de primera línia. Ni més ni menys que amb un exvicepresident del govern d'Espanya. L'exlíder de Podemos Pablo Iglesias ha ofert una feina a Jorge Javier. 

Què diu? En un tuit a través del seu compte personal, Iglesias ha temptejat una possible col·laboració amb el presentador en el seu nou canal de televisió Canal Red. 

  • "Molt aviat a Canal Red, 'Rojos y Maricones' presentat per Jorge Javier Vázquez", ha piulat l'exlíder de la formació morada. 
  • "Té un caché una mica alt per nosaltres, així que ens pots donar un cop de mà", ha acabat escrivint Iglesias. 

En detall: Tot apunta que potser és una estratègia d'Iglesias per poder aconseguir més subvencions pel seu nou canal de televisió. 

  • Tot i que potser ho ha escrit en un to irònic, ningú tanca la porta que el presentador i el polític col·laborin junts. 
  • Jorge Javier sempre ha estat molt actiu dins de la política espanyola. Aquest any, ha donat suport públicament a la candidata de Más Madrid Mónica Garcia.