Open Melon
La periodista de Catalunya Ràdio Laura Rosel
Foto: La periodista de Catalunya Ràdio Laura Rosel | JordiRamoneda | Twitter
Eleccions generals

La desesperació de dues famoses periodistes amb l'avançament de les eleccions

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 29 de maig de 2023. 15:34
Temps de lectura: 2 minuts
La periodista de Catalunya Ràdio Laura Rosel
Foto: La periodista de Catalunya Ràdio Laura Rosel | JordiRamoneda | Twitter

La notícia del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha enxampat a tothom per sorpresa. Fins i tot, a les periodistes catalanes de ràdio i televisió

Per què és important? Pedro Sánchez ha anunciat aquest dilluns la convocatòria d'eleccions generals pel pròxim diumenge 23 de juliol. El president ho ha fet com a causa dels mals resultats del PSOE en els comicis locals i autonòmics del 28-M. 

Què en sabem? Passades les 11:00 del matí, amb tota la ressaca de la jornada electoral a Espanya, Sánchez ha anunciat per sorpresa que avança la convocatòria de les eleccions generals. 

  • L'anunci del president socialista ha enxampat a periodistes i experts polítics per sorpresa.
  • Els programes matinals de ràdio, que es trobaven treballant en ple rendiment després de les eleccions municipals i autonòmiques, han retransmès la notícia de Sánchez en directe. 

En detall: La presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, es trobava a l'estudi de la ràdio pública en el moment que ha conegut l'anunci. 

  • Gràcies a unes fotos fetes per un dels companys d'equip de Rosel podem saber com ha estat la reacció de la periodista catalana. 

  • Amb cares de sorpresa, desesperació i bufant. Així ha estat la reacció de la periodista en conèixer l'anunci. 

A més, Rosel no ha estat l'única presentadora de ràdio que s'ha sorprès amb l'avançament dels comicis generals espanyoles.

  • La líder de la ràdio a Espanya, Àngels Barceló, també ha estat captada per la càmera del seu estudi quan ha escoltat la notícia. 
  • Amb gestos d'enuig i esbufegant, la locutora de la Cadena SER, no ha pogut dissimular i s'ha mostrat enfadada quan ha sabut la data de les eleccions. 

@la_ser Cuando no has salido de una #campañaelectoral y te enteras de que tienes que entrar en otra en pleno #verano: la reacción de Àngels Barceló que nos representa a todos #angelsbarcelo #pedrosanchez #elecciones #psoe #pp #podemos #vox #reaccion ♬ sonido original - Cadena SER

D'on venim: Les cares de sorpresa i de cansament són del tot comprensibles. Les dues periodistes catalanes, com la resta de companys del gremi, fa setmanes que estan centrades en la campanya electoral i les eleccions municipals i autonòmiques del 28-M.

  • Ara, amb la nova convocatòria de les eleccions generals, potser es queden sense vacances d'estiu.