Open Melon
Seu del Partit Popular
Foto: Seu del Partit Popular | Viquipèdia
Política

El PP es burla a les xarxes de matinada: "Diu Yolanda que ja podeu dirigir-vos als prostíbuls"

Temps de lectura: 2 minuts
Seu del Partit Popular
Foto: Seu del Partit Popular | Viquipèdia

El Partit Popular s'ha burlat de la vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, per criticar que els restaurants espanyols obrin fins a la una de la matinada. 

Context: La líder de Sumar va provocar aquest dilluns enrenou entre polítics i restauradors després de demanar que els bars i restaurants tanquin abans, com fa resta d'Europa: "No és raonable un país que té oberts els seus restaurants a la una de la matinada. És una bogeria pretendre seguir ampliant els horaris fins no sé quina hora", afirmava. 

Què diuen? Els populars han aprofitat la polèmica per respondre a la una de la matinada d'aquest dilluns a la vicepresidenta segona i al PSOE amb ironia i fent referència a la trama de corrupció que ha esquitxat al govern espanyol.

  • "Missatge per als corruptes del PSOE: és la una de la matinada", comença la 'piulada' a X del PP. "Diu Yolanda Díaz que és hora de sortir de les marisqueries. Ja es poden dirigir ordenadament als seus prostíbuls de confiança". 
  • "Recordeu saludar el porter. Qui sap: potser arriba a conseller de Renfe", conclouen. 

D'on venim? Els populars fan referència a la figura de Koldo García Izaguirre, que va passar de ser porter d'un prostíbul a conseller de Renfe.

  • Els orígens de Koldo estan lluny de la política ja que va ser porter d'un prostíbul a Pamplona fins que es va convertir en vigilant de seguretat privada.
  • Finalment, va ser contractat per ser assessor de l'exministre de Transport, José Luis Ábalos, el novembre de 2019, i va ser nomenat conseller de Renfe sense cap mena de formació en la matèria. 

Per acabar: Yolanda Díaz es defensava de les crítiques d'Ayuso a les seves xarxes socials assegurant que està a favor de l'oci però, també, "dels drets laborals".

  • "Vostès prefereixen jornades interminables. Nosaltres més drets perquè tothom pugui gaudir i descansar. Que la gent treballi per viure i no visqui per treballar". 
Categoria: Open Melon