Open Melon
Bob Pop, durant l'entrevista a la SER
Foto: Bob Pop, durant l'entrevista a la SER | TikTok / @la_ser
Polèmica

El periodista Bob Pop reclama més polítics amb sobrepès al Congrés dels Diputats

Temps de lectura: 1 minut
Bob Pop, durant l'entrevista a la SER
Foto: Bob Pop, durant l'entrevista a la SER | TikTok / @la_ser

Roberto Enríquez Higueras, més conegut com a Bob Pop, ha estat motiu de polèmica durant una intervenció a l''Hoy por hoy' de la SER. 

Per què és important? En conversa amb la conductora del programa, Àngels Barceló, el periodista cultural ha demanat més exposició pública de les persones grasses i ha posat com a exemple la poca representació que tenen en l'àmbit polític. L'emissora ha publicat un fragment de la conversa a les xarxes socials i el vídeo s'ha fet viral aquest dimecres.

Què ha dit? El crític de televisió, expert en moda, columnista, escriptor, blocaire, actor i guionista ha lamentat que al Congrés dels Diputats espanyol hi hagi poques persones tan grasses com ell. 

  • "Pots mirar, per favor, al teu voltant, quan vegis un ple del Congrés, quantes persones amb sobrepès hi veus?", ha preguntat a Àngels Barceló. 
  • I la periodista li ha respost: "Sí, no representen el percentatge que hi ha a Espanya". 
  • Durant l'entrevista amb Barceló, Bob Pop ha fet ús del llenguatge no-binari, amb termes com "grassis" o "ministris" i ha aprofitat el tema de conversa per donar records a Miquel Iceta.  

Context. Bob Pop ha estat col·laborador de ràdio i televisió, on destaca la seva participació al programa 'Late Motiv' de Movistar +.

  • El 2021 va crear, escriure i protagonitzar la sèrie 'Maricón perdido', emesa a TNT España. 
  • A les darreres eleccions municipals, va tancar la llista d'En Comú Podem d'Ada Colau. 

Vídeo

@la_ser 🤔 “¿Cuántas personas con sobrepeso ves en un pleno del Congreso? ¿Cuántos ministros y ministras hay con sobrepeso?” 📝 Importante reflexión de Bob Pop: ¿Qué más da tu físico para ser parte de la vida política? #bobpop #congreso #adacolau #política #ministros #gordos #viral #hoyporhoy #laser #cadenaser ♬ sonido original - Cadena SER