Opinió
David Mejía Ayra
opinió

La ignomínia de Pedro Sánchez a Espanya

La baixada de pantalons que el president, Pedro Sánchez, està duent a terme, en els últims dies, davant les exigències d'Esquerra Republicana és, definitivament, un dels majors despropòsits que hi pot haver en la història de la democràcia espanyola. Alhora, constata una evidència irrefutable, i és que el govern espanyol actual amb el seu president al capdavant, és capaç de qualsevol cosa per mantenir-se al poder.

Vendre d'aquesta manera un estat de dret enfront d'aquells que el volen destruir i aniquilar és absolutament intolerable.

Primer ha estat el delicte de sedició. Argumentant l'homogeneïtzació amb altres ordenaments europeus es modificarà un concepte amb l'únic motiu de satisfer als independentistes. A canvi, aquests donaran suport a uns nous pressupostos i s'asseguren que passi el mateix amb els comptes de la Generalitat.

La baixada de pantalons que Pedro Sánchez està duent a terme davant les exigències d'ERC és un dels majors despropòsits en la història de la democràcia espanyola

Si realment aquest fos el motiu, potser el que haurien de fer és revisar tots els articles del Codi penal que avui dia no segueixen les mateixes línies de les suposades legislacions europees. Però no, això és anecdòtic i irrellevant. Aquí, la veritable qüestió a canviar, i que ajudarà a la ciutadania a viure millor, és exclusivament reformar la sedició.

Però el senyor Pedro Sánchez ha decidit que això no és suficient per a satisfer als que volen trencar el seu país. Així que sense cap problema ni vergonya ha decidit obrir la porta a la reforma del delicte de malversació. És a dir, de la corrupció.

Quin és l'argument? Doncs que no és el mateix lucrar-se amb diners públics per obtenir beneficis propis que utilitzar els diners per als teus amiguets i les teves festes ideològiques. Un si és corrupció i l'altre doncs sembla que no. Per què? Doncs perquè els que han malversat diners públics i, per tant, de tots els espanyols són o membres de la teva família política, com Griñan, o amics que necessites per salvar els pressupostos i continuar manant.

No és el mateix lucrar-se amb diners públics per obtenir beneficis propis que utilitzar els diners per als teus amiguets i les teves festes ideològiques

I tot plegat, basat sota la falsa premissa d'ajudar a millorar la convivència entre catalans i la resta d'espanyols. Un autèntic despropòsit que gràcies al senyor Pedro Sánchez i la seva ànsia de poder, farà molt de mal al futur de la democràcia espanyola. És veritat que ell aconseguirà allargar la seva supervivència, però no és menys cert que estarà cavant la tomba del seu propi país.

Categoria: Opinió