Opinió
David Mejía Ayra
opinió

El PP l'encerta amb Dani Sirera

Després de moltes travesses, aquest dilluns es va donar a conèixer el nom del candidat que tindrà el Partit Popular a Barcelona per a les pròximes eleccions municipals. Finalment, el nom de Daniel Sirera, que sonava amb força des de fa mesos, ha estat l'escollit per encapçalar la llista de la formació a la capital catalana.

Des del meu punt de vista, l'elecció ha estat un encert de la direcció, i segur que la feina que pot fer al consistori serà de gran validesa per a tots aquells que volen tenir una alternativa a l'alcaldessa actual, així com un bon contrapès als possibles pactes dels diferents partits d'esquerres i independentistes.

El tarannà ferm que posseeix amb les seves conviccions i alhora el seu estil conciliador i tranquil, podrà ajudar a buscar possibles aritmètiques municipals

El seu bagatge polític és innegable i el coneixement que posseeix del consistori, havent estat regidor del mateix anteriorment, el pot ajudar a ser clau per als temes rellevants que preocupen als veïns de la ciutat.

Així mateix, la seva etapa en el CAC (Consell Audiovisual de Catalunya) on clarament era la veu discordant en un organisme supeditat a l'independentisme, l'avala com a persona ferma amb les seves conviccions i que no es deixa manipular en entorns hostils.

Durant la seva època a l'organisme de control audiovisual, va demostrar sense pudor, la seva capacitat de desemmascarar totes aquelles accions que anaven contra la neutralitat dels mitjans de comunicació públics i que es produïen sota un abús de poder per part del president de l'organisme emparat per al mateix govern.

El tarannà ferm que posseeix amb les seves conviccions i alhora el seu estil conciliador i tranquil, podrà ajudar a buscar possibles aritmètiques municipals que potser fins aquest moment no s'havien posat sobre la taula.

Daniel Sirera en la seva època al CAC va demostrar sense pudor la seva capacitat de desemmascarar totes aquelles accions que anaven contra la neutralitat dels mitjans

En qualsevol cas tot dependrà dels resultats del pròxim 28 de maig i la seva capacitat de fer una bona campanya prèvia. Sense dubte té tots els elements necessaris per millorar els resultats actuals de la formació, però la planificació estratègica i l'encert en la seva comunicació i posada en escena, acabaran decidint els seus resultats finals.